Lajme

S’ka amnisti për festa, ministri i Drejtësisë shuan shpresat e të burgosurve!

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja ka shuar shpresat e te burgosurve, për një amnisti në këtë fund vit.

Gjatë një  aktiviteti  në Shërbimin e Provës, Manja tha se këtë vit nuk  ka amnisti, por ajo  to te bëhet në një moment tjetër.

“S’ka amnisti, pasi edhe parlamenti ka 2 seanca”, mësohet të ketë thënë Manja.

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve dhe Ministria e Drejtësisë janë në fazën e vlerësimit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close