Lajme

Thoma Jano rizgjidhet zëvendës kryeprokuror

Thoma Jano është zgjedhur për të dytën herë zëvendës prokurori i përgjithshëm. Jano ishte i vetmi kandidatë në garë. Sipas votimit të prokurorëve në Prokurorinë e Përgjithshme Jano është votuar unanimisht.  Zëvendës kryeprokurori zgjidhet nga radhët e prokurorëve të prokurorisë së Përgjithshme dhe duhet të ketë të paktën 10 vjet përvojë si prokuror pranë këtij organi hetimi.

Më herët Thoma Jano ka mbajtur postin e shefit të sektorit të përgjimit të komunikimeve elektronike që prej vitit 2006. Ai e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë shqiptare që prej vitit 1976.Klan News

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: