Lajme

U shkarkua nga vettingu për mos justifikim pasurie, ish-prokurorja Sevdari fiton gjyqin në Strasburg

Ish-prokurorja Antoneta Sevdari ka fituar procesin me qeverine ne Strasburg. Sevdari u shkarkua ne kuader te procesit te vettingut.

Strasburgu theksoi se ne lidhje me rastin e Sevradit ka shkelje te nenit 8 dhe se shkarkimi nuk ka qene proporcional.

Shkarkimi i Antoneta Sevdari erdhi si pasojë e asaj që KPA e quajti mos justifikim i pasurisë. Sipas vendimit bashkëshorti i Sevdarit nuk kishte paguar tatim fitimin për të ardhurat e tij në kohën kur ka qenë emigrant në Greqi dhe Arabinë Saudite. Këtë mangësi në deklarimin e tatimeve KPA e vlerësoi se cenim të besimit të publikut.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close