Lajme

Ujësjellës Kanalizime në gatishmëri të plotë në të gjithë qytetin e Vlorës

Ujësjellës Kanalizime Vlorë në gatishmëri të plotë në të gjithë qytetin e Vlorës. Pastrim dhe zhbllokim rrjetit të kanalizimeve. Për shkak të reshjeve të shiut situata po mbahet në monitorim dhe do të ndërhyjmë për eleminimin e problematikave që mund të shfaqen. Aktualisht situata në qytet është në normalitet. Sot ka qënë dhe në zonën e Plazhit të Vjetër. Pastrim grykave të kanaleve, me qëllim qarkullimin sa më normal të ujërave nga reshjet e shiut

Të nderuar qytetarë!  Parashikimet e meterologëve paralajmërojnë mot të keq prej pasdites së sotme, 5 Dhjetor dhe deri më 7 Dhjetor! Reshjet e shiut do të intensifikohen prej orës 18.00 e në vazhdim të shoqëruara dhe me stuhi të forta. Për këtë arsye do t’ju luteshim të shmangni lëvizjet e panevojshme me automjete në akset problematike nga përmbytjet si dhe parkimin e automjeteve në to.  Paralajmërimet e meteorologëve për fortuna kërkojnë të jemi të kujdesshëm! Për çdo nevojë urgjente kontaktoni në “Facebook” me Ujësjellës Kanalizime Vlorë. Kujdesuni për veten dhe familjet tuaja!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close