Lajme

Ushtar në kufi me Turqinë, Mitsotakis krenohet me të birin

Kryeministri Kyriakos Mitsotakis takoi peshkopin Anthimos pas vizitës së tij në Feres. Gjatë dialogut, ai shprehu mirënjohjen e tij për kryeministrin, për përgjigjen efektive ndaj asaj që ndodhi në kufirin greko-turk shkurtin dhe marsin e kaluar. “Ju na bëtë të ndihemi të sigurt dhe krenarë,” i tha peshkopi Mitsotakis.

Në një moment gjatë diskutimit mbërriti  djali i kryeministrit, Konstandini, i cili është pjesë e shërbimit ushtarak në Alexandropolis. Mitsotakis vuri në dukje se djali i tij do të shërbejë gjatë gjithë mandatit të tij në Evros. Pas takimit me peshkopin, kryeministri vizitoi djalin e tij në kampin që shërben. Gjatë qëndrimit të tij në Feres, një grup rojesh kufitare iu afruan  Mitsotakis, e falënderuan atë për mbështetjen dhe i ofruan në shenjë falënderim simbolet e uniformës së tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close