fbpx
Lajme

Vajza i lutet nënës: Mos më lër vetëm me babin…

Në Treviso të Italisë ka ndodhur një ngjarje e rëndë pasi një 14-vjeçare me origjinë shqiptare është a buzuar nga babai i saj. 46-vjeçari ka kryer mar rëdhënie s eksuale me të bijën për një periudhë kohore pothuajse rreth një vit, ndërsa us htronte d hunë dhe ndaj bashkëshortes së tij.

Ajo nuk ka duruar më dhe i është shprehur të bijës: “Dua të v des, do v ras veten”. Kanë qenë këto fjalë të nënës së saj të cilat e kanë prekur 14-vjeçaren e më pas i ka rrëfyer të gjithë ngjarjen e rëndë duke i kërkuar të mos e lërë vetëm me të atin. Gruaja më pas vendos të hetojë dhe z buloi të vërtetën e t merrshme.

Ajo nuk e kishte d enocuar asnjëherë për d hunën që ai kishte ushtruar mbi të, por pas fjalës së të bijës ajo nuk ka hezituar ta bëjë një gjë të tillë. Babai “monstër” u largua nga banesa, ndërsa gjykata vendosi një ndihmë sociale për të shoqen dhe fëmijët e tyre.

E m itura është shprehur se i ati në fillim e kishte n gacmuar duke e p rekur me duar ndërsa më pas kishte a buzuar s eks ualisht. Ndër të tjera thotë se ai shprehte ndjenja xhelozie ndaj saj, por asnjëherë nuk ka mundur të flasë në lidhje me këtë gjë pasi ai e k ërcënonte.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button