Lajme

Video\ Fjalë të sinqerta, fjalë zemre të një gjysheje 84 vjeçare nga Zvërneci

Fjalë të sinqerta, fjalë zemre të një gjysheje 84 vjeçare, e cila çdo ditë krahas mallit për djemtë e larguar drejt Greqisë, duhet të vuaj dhe harresën e pushtetit, duke sakrifikuar forcat dhe mundin e saj çdo ditë për të përballuar jetën e saj në fshatin turistik të Zvërnecit. Fjalët që nxjer nga goja tregojnë vuajtjet e 30 viteve, mungesën e ujit, rrugës së fshatit, ndriçimit, që megjithëse u premtuan se do zgjidheshin edhe nga kryesia aktuale e Vlorës sërish poltroni i pushtetit i ka bërë të gjejnë rehat duke harruar hallexhinjtë që për fushatë i kërkojnë votën ! Nga gazetari Edi Ruçi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close