Lajme

VIDEO\ Njoftim, Është gjetur ky qenush në Vlorë

Njoftim, Është gjetur nje qen leshtor me ngjyra kafe dhe zi në Vlorë.Në qoftë se dikush e kërkon të shkruar te inboxi i Vlora News për më shumë informacion. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close