Lajme

Video\ Zjarri në Gjorm, Peleshi: Situata e vështirë, thirrje banorëve të mos kundërshtojnë evakuimet

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, ka zhvilluar një komunikim online në zonën e lumit të Vlorës, në lidhje me situatën e zjarreve. Peleshi theksoi se situata ende është e vështirë edhe për shkak të erës, ndërsa i bëri thirrje banorëve të zbatojnë urdhrat e strukturave të Mbrojtjes Civile për të bërë një evakuim sa më të shpejtë.

“Kemi sjellë dy zjarrfikës nga Forcat e Armatosura, po ashtu edhe 40 trupa do të mbërrijnë nga momenti në moment nga Forcat e Armatosura. Dje kemi shmangur prekjen e banesave dhe sot jemi shumë të angazhuar edhe pse ka shumë pak mundësi për të ndërhyrë. Tani duhet të shmangim zjarret që janë shumë pranë zonave të banuara”, tha Peleshi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close