Lajme

Vijon monitorimi me radar e drager nga Policia Rrugore e Tiranës

Vijon monitorimi me radar e drager nga Policia Rrugore e Tiranës në rrugët interurbane për të parandaluar shpejtësinë tej normave të lejuara dhe drejtimin e mjetit nën efektin e alkoolit apo në gjendje të dehur.

153 km/h deri në 177 km/h. Drejtues mjetesh që abuzojnë duke përdorur makinën si Shpejtësi që cënojnë e vrasin jetën në rrugë. Për 180 minuta kontroll me radar u konstatuan 13 raste të shpejtësisë tej normave të lejuara që varionin nga 153 km/h deri ne 177 km/h. Shpejtësia gati dy herë më shumë se tabela është rrezik potencial për aksident.

Gjithashtu u konstatuan dhe 14 raste me shpejtësi nga 117 km/h deri në 126 km/h, ku drejtuesit e mjeteve u ndëshkuan me masë administrative me nga 6000 lekë secili. Radari dhe polici rrugor në keto raste

Drejtues mjetesh: Stop shpejtësisë fluturuese para se aksidenti t’ju ndalojë juve. Gjithmonë kujtoni: Qarkullojmë më ngadalë për të jetuar më gjatë. Drejto automjetin duke respektuar rregullat e qarkullimit rrugor; familja po të pret në shtëpi. Zbatoni rregullat e trafikut për të shmangur aksidentet. Jeta është e shtrenjtë, mbrojeni atë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close