Lajme

Vlorë, Del para gjykatës biznesmeni (Video)

Ka nisur në g jykatën e Vlorës seanca për dhënien e masës së sigurisë për v rasësin e d yshuar të Taulant Beqirajt (Gjikaj), e ndodhur disa ditë më parë. Biznesmeni Hans Andi Jonuzaj, ka dalë para g jykatës, ku pritet t’i komunikohet masa e ar restit me b urg, njësoj si kërkesa e p rokurorisë ndaj tij.

V rasja e Beqirajt, d yshohet se ka ndodhur për shkak të një b orxhi që lidhet me t rafikun e l ëndëve n ark otike, ndërkohë që janë shpallur në kërkim dhe dy persona të tjerë të dyshuar për e kzekut imin.

Ata janw Skerdian Gabrani dhe Elton Hajnaj që së bashku me Jonuzajn zbrazën b reshëri k allashi në drejtim të Gjikajt, në një zonë mjaft të populluar të qytetit të Vlorës duke r rezikuar edhe jetën e kalimtarëve të tjerë. Në dëshminë e parë para h etuesve, i ar restuari Hans (Andi) Jonuzaj ka mohuar autorësinë. “Nuk e kam kryer unë k rimin” mësohet të ketë thënë 44-vjeçari, i cili ka disa biznese në qytetin bregdetar. Mësohet se pista kryesore mbi të cilën po hulumtojnë h etuesit është ajo e prishjes së pa zareve të d ro gës. Vi ktima është një person me p reced ent të mëparshëm pe nali, i ar restuar për a rmëmbajtje pa leje gjatë një k onflikti me a rmë mes b and ave në qytetin e Vlorës në vitin 2017.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close