fbpx
Lajme

Vlorë, Ka humbur një portofol rreth zonës së tregut të orizit

Vlorë, Ka humbur një portofol rreth zonës së tregut të orizit ditën e djeshme, i cili përmbante patentë, kartë identiteti dhe një palë çelesa, të gjitha normalisht shumë të rendesishme per pronarin. Nese dikush e gjen apo e ka gjetur të na kontaktojë në mesazhe! Faleminderit për mirëkuptimin!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button