Lajme

Vlorë, Këta qen të gjorë kanë nevojë për një familje!

Vlorë, këta qen që shikoni në këtë foto ndodhen tek rruga e kuzumbabasë nga ana e zones së quajtur bishti i Kalldrëmit në qytet, nëse dikush nga ju është i/e interesuar për ti marrë në shtepi këta qen të gjorë i gjeni aty. Gjithashtu i bëjmë thirrje edhe qendrave të strehimit të kafshëve që ti marrin dhe të përkujdesen për ta. Faleminderit për mirëkuptimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: