Lajme

Vlorë, rregulla të reja për qytetarët (Foto\Video)

Patrulla policie në hyrje të lungomares, nuk lejohen njerëzit që shëtisin. Të kalojnë lejohen vetëm rezidentët dhe ata të cilët në leje-dalje e kanë të parashikuar si itinerar. Të gjithë personat që nuk kanë leje dalje këshillohen të kthehen, në rast mosbindje gjobiten. Në plazh nuk do të lejohet asnjë person. Policia lokale ka angazhuar rreth 20 efektivë vetëm përgjatë vijës bregdetare

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: