Lajme

Zgjedhjet e 25 prillit/ KQZ regjistron në afatin e fundit edhe PS, PD dhe LSI

Në afatin e fundit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka regjistruar për zgjedhjet e 25 prillit Partinë Socialiste, Partinë Demokratike dhe Lëvizjen Socialiste për Integrim.

Po ashtu KQZ ka regjistruar në zgjedhje edhe Partinë Social Demokrate të Tom Doshit.

Partitë e regjistruara nga KQZ 1-Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar 2-Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane 3-Partia Kombëtare Konservatore Albania 4-Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare 5-Partia Bashkimi Liberal Demokrat 6-Partia Socialiste e Shqipërisë 7-Partia Lëvizja Socialiste për Integrim 8-Partia Bashkimi për të Drejtat e Njeriut 9-Partia  Demokratike 10-Partia Republikane Shqiptare 11- Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë 12 Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen 13- Partia Nisma Thurje 14- Partia Social Demokrate 15-Partia Aleanca Kombëtare 16- Partia Demokracia Sociale 17 U miratua kërkesa për regjistrimin e komitetit nismëtar që do të organizojë punën për paraqitjen e z. Iljaz Shehu si kandidat i propozuar nga zgjedhësit në zonën zgjedhore qarku Lezhë, në zgjedhjet për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021”.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close