Lajme

Zhduket avioni në vendin fqinj, forcat ajrore vihen në lëvizje për gjurmimin e tij

Një operacion i madh është duke u zhvilluar pasi një avion është zhdukur në Greqi. Sipas informacionit të konfirmuar të Epiruspost, pozicioni i fundit është regjistruar në 12:28, pesë milje detare në verilindje të aeroportit të Janinës, i cili është llogaritur në zonën më të gjerë të Miliotades.

Forcat e policisë, automjetet e Shërbimit Zjarrfikës dhe forcat EMAK, radio-amatorë, vullnetarë të Kryqit të Kuq, grupe të tjera vullnetare dhe ambulanca të EKAB tashmë janë në vendin e ngjarjes.

Operacioni koordinohet nga Mbrojtja Civile, e cila është në terren me katër vetura dhe personelin e saj. Dy helikopterë të Forcave Ajrore po marrin pjesë gjithashtu në kërkim, një nga baza e Aktio dhe një nga Selaniku.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close