Opinion

Vlora sot dhe para 20viteve…

Nga Ergys Alushi

Kjo pamje më kujton fillimet e punës sime si gazetar në fundin e vitit 1997 e fillimin e vitit 1998.

Ishte koha kur bandat e krijuara në anarshine e muajve të vitit 1997, ishin ende aktive në Vlore dhe qyteti patrullohej natën e diten nga policë të veshur rëndë.

Pamje të tilla më kishin munguar prej vitesh dhe policë të veshur keshtu dilnin në rrugë në raste të rralla!

Po sot, pas 20 vjetësh për çfarë duhet nje polici kaq e blinduar, e cila çdo ditë e më shumë eshte prezente në rruget kryesore të qytetit?

Personalisht, mendoj se pamje të tilla nuk jane nje imazh i mirë për qytetin dhe krijojne bindjen se diçka nuk shkon mire persa i perket rendit dhe qetesise, paçka se nje kategori njerezish duan te shohin te vrare me shumicë neper rruge që të kuptojnë se vertet problemet e sigurisë janë të rënda!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close