Politike

Bujar Leskaj takon të rinjte, votues për herë te parë: Ju jeni forca e të ardhmes, votoni për veten

Votues për herë të parë, të rinj që me forcën dhe vullnetin e tyre do të përcaktojnë të ardhmen jo vetëm të tyren por të gjithë vendit. Ka qenë pikërisht ky aktiviteti i organizuar në ambientet e Partisë Demokratike, me pjesëmarrje të dhjetra të rinjve që 25 prillin do ta kenë votën e tyre të parë. Në takim ka qenë prezent drejtuesi Politik I qarkut Bujar Leskaj, kreu i degës Genc Deromemaj, kandidatja Nada Mecorapaj dhe kreu i forumit rinor Sara Bodo.

Si organizatore fjalën hyrëse e ka mbajtur Bodo, e cila i ka bërë të rinjve të rinjve të votojnë. Sinkron Sara Bodo Kandidatja Mecorapaj i ka quajtur të rinjtë fryma e rrugëtimit politik dhe të ardhmes së Partisë Demokratike. Sinkron Mecorapaj Për kryetarin e Partisë Demokratike Deromemaj, angazhimi i të rinjve në politikë ka rëndësi të veçantë. Sinkron Deromemaj Partia Demokrarike ka nevojë për ju, ju jeni dinamika dhe besimi se e ardhmja do jetë më e mirë ka thënë Bujar Leskaj, duke u ndalur edhe në programin e partisë demokratike për të rinjtë.

Takimi ka vijuar me fjalën e të rinjve, të cilët tregojnë vështirësitë me të cilat janë ndeshur. Mungesa e meritokracisë, mungesa e punës, sigurimit të shkollimit etj janë disa nga pikat e ngritura nga rinia në sallë. Shqetësime për të cilat, kanë marrë edhe përgjigjen e zgjidhjeve që partia Demokratike ofron. Sinkron të rinjtë dhe Leskaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: