Politike

Vullnet Sinaj, takim me banorët e fshatit Mesaplik

Nga Vullnet Sinaj

Mesapliku, një fshat me tradita të shkëlqyera shprehu mbështetjen maksimale se më 25 prill do të votojë për Partinë Socialiste dhe mandatin e tretë qeverisës për kryeministrin Edi Rama.

Nuk ka forcë tjetër politike që mund t’i japë zonës së lumit të Vlorës zhvillimin e merituar, përveç Partisë Socialiste.

Në takimin e përzemërt me banorët, së bashku me kryetarin e PS të Selenicës prezantuam punën e madhe që është bërë me subvencionet në bujqësi, procesin e legalizmeve, etj. Më shumë punë do të bëhet! S’kohë për pushim!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: