Showbiz

“BB VIP” kudo! Einxhel dhe DJ DAGZ shfaqen në gazetën prestigjoze zviceriane

“Big Brother VIP” është padyshim programi më i ndjekur i momentit në Shqipëri, por mesa duket jo vetëm këtu. Emigrantët shqitparë kudo ndodhen e ndjekin me po aq zell programin. Në Zvicër dihet tashmë se ka shumë shqiptarë e shumica shqiptarë të Kosvës, të cilët kanë kohë që janë integruar në popullin e alpeve.

Gazeta zviceriane “20 Minuten” në një postim para dy ditësh ka shkruar mbi atë që quhet “kënaqësi fajtore” apo “guilty pleasure”, gjëra që ty të japin kënaqësi, por ndihesh në faj që i ndjek. Ndjekësit e kësaj faqe kanë renditur edhe “Big Brother Albania” si të tillë në slide-n e 5.

Lexuesit zbulojnë se cilat preferenca argëtuese u duken të sikletshme. Një psikolog biznesi, nga ana tjetër, mendon se njerëzit duhet të qëndrojnë pranë kënaqësive të tyre fajtore.

Me serialet e njohura si “Lojë me kallamar”, të gjithë ata që janë ngrënë pëlqejnë të thonë fjalën e tyre. Por shumë heshtin nëse do të zbulohej se u pëlqen të shikojnë një telenovel me stil të paktën po aq. E njëjta gjë vlen edhe për lojërat, librat ose muzikën.

Një përdorues me emrin “20sek” thotë: “Unë (47) e dua Dragonball, mirë?”
Një përdorues tjetër i pëlqen fshehurazi të shikojë Dr. Sandra Lee e njohur ndryshe si «Dr. Pimple Popper». Këtu janë disa kënaqësi fajtore nga lexuesit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close