Showbiz

Foto/ Nga Hermione në aktiviste për të drejtat e femrave, 30 vitet e Emma Watson

Të gjithë e kemi parë të rritet nën petkun e Hermione në sagën e ‘Harry Poter’ dhe sot, në 15 prill, Emma Watson feston 30-vjetorin. E dashur nga të rinjtë të cilët u rritën me të, në filmin e magjistarit JK Roëlingm, Watson është bërë ndër vite një artiste, e blockbuster dhe filmave, nga ‘E bukura dhe bisha’ tek ‘Femra të vogla’, por edhe një aktiviste me influencë për të drejtat e femrave.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close