Showbiz

Garë e fortë, këta janë 4 banorët më të preferuar të ‘Big Brother Vip’

Gjatë spektaklit është hapur një televotim për katër banorë të preferuar të publikut. Në dallim nga herët e tjera,  janë katër banor të preferuar dhe janë imun ndaj nominimeve. Sipas votave të publikut banorët e preferuar të shtëpisë janë Beniada, Donaldi, Iliri dhe Einxhel.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close