Showbiz

Habit Kristi në BBV: Debatet mes Oltës dhe Kristit. Unë dhe Keisi nuk jemi të lidhur

Debatet mes Oltës dhe Kristit kanë vazhduar gjatë. Në debat është futur edhe Armaldoja dhe situata është nxehur më keq. Ajo që habiti më shumë ishte deklarata e Kristit se ai dhe Keisi nuk janë të lidhur. Ata thjesht po njihen, por kaq.

Po puthja? Edhe kjo sipas Kristit është pjesë e njohjes, por një pjesë nuk e kuptojnë se jashtë gjërat nuk shihen si në Shqipëri.

Ai thotë se kanë një marrëdhënie, por jo lidhje. Ai ka një pëlqim të madh, por ende nuk kanë një lidhje. Sipas Kristit ky është një mentalitet shumë i prapambetur

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close