Showbiz

‘Inati të plasë, unë këtu do rri’, Melisa përplaset me Arbnora Ademajn në ‘Dance Albania’

Dy konkurrentet e “Dance Albania”, Melisa Lleshi dhe Arbnora Ademaj janë përplasur mbrëmjen e sotme me njëra-tjetrën. Shkak për këtë është bërë një deklaratë e Arbnorës, e cila është shprehur se Melisa nuk e meriton të jetë pjesë e garës.

Arbnora Ademaj: Konkurrentin më të fortë unë e shoh Sindin dhe Dionin. Melisa deri tani nuk mendoj se nuk është në atë pozicion që e meriton të jetë. Duhet të ishte gjynah është dikush punon me muaj të tërë dhe më pas vjen dikush dhe shkon më tutje se ne që kemi punuar më shumë.

'Inati të plasë, unë këtu do rri', Melisa

Melisa Lleshi: Nuk e kuptova shumë nga videoja se çfarë the… se nuk e meritoja të isha këtu ku jam?

Arbnora Ademaj: Unë e thashë se nëse mendon që të shkojë dikush më tutje në finale unë mendoj të shkojmë ne nga fillimi. E bukura e kësaj është se kjo është gara.

Melisa Lleshi: Unë akoma nuk jam eleminuar, dhe për kaq pak kohë që jam këtu, kam arritur goxha se punoj shumë siç punon ti dhe të gjithë këtu. Të paktën, unë nuk kam dalë nga dera dhe kam hyrë nga dritarja.

Arbnora: Absolutisht, të uroj shumë suksese!

Alketa Vejsiu: Atë e bëra vetëm unë. (qesh) Kush mendon Arbnora se është konkurrenti më i fortë në këtë garë?

Arbnora Ademaj: Kastro, më i fortë.

Alketa Vejsiu: Kush eleminohet?

Arbnora Ademaj: Melisa do të eleminohet.

Melisa Lleshi: S’ka gjë zemër, inati le të plasë, unë prapë këtu do të rri.

Alketa Vejsiu: Ti Melisa kë do të çoje në shtëpi?

Melisa Lleshi: Me inat shkoi kjo puna Alketa, Arbnorën dhe unë, mos sot, nesër.

'Inati të plasë, unë këtu do rri', Melisa

'Inati të plasë, unë këtu do rri', Melisa

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close