Showbiz

Lule të Vetmuara!

Këtë javë në serialin ‘Lule të Vetmuara’, Kemal vendos të marrë një vendim që i habit të gjithë. Ai ndàhet nga Mesude dhe kjo e fundit fajëson Ejlylin. Ejlyl gëzohet për ndàrjen e tyre por Kemal i ngre një kùrth. Ai vendos të hàkmerret ndaj vajzave dhe shënjestra e tij është Ejlyli. Serkani fàjëson Gokhan për atë çfarë ndodhin.  Zejno ka në plan të heqë qafe nënën e saj. Xhemre dyshon se babai i Gokhanit po fsheh diçka.  Meral mëson të vërtetën për nënën e saj. Seher më në fund arrin të fitojë dashurinë e Meralit. Kemal kércënon Ejlylin me vrasjen e Serkanit. Gokhan mëson se Xhemres i kanë vjédhur trashëgiminë. Nazan kërkon të bëjë gjithçka vetëm që të mos zbulohet se pasuria e Xhemres ndodhet në duart e saj. Feride përfundon në bùrg. Për çfarë arsye? Kemali zgjon vajzat një mëngjes duke i treguar se kércënimet e tij  nuk ishin të pabaza.  Merali bashkohet me nënën e saj Seher është e detyruar të gjej[ një zgjidhje për të jetuar vetëm me të bijën.Image may contain: 2 people, text

Ndërsa Ferideja dyshon se Seheri po fsheh diçka. Nga ana tjetër, mësohet se Gokhani i ka vjédhur pasurinë Xhemresë. Nazani e cila ka frikë shpjegimin e të vërtetës i vihet pas Gokhanit. Ajo është e gatshme të bëjë çdo gjë që askush mos ta mësojë fajin e saj. Gokhan mbetet shumë i plàgosur nga aksìdenti, ndërsa Nazan as që mundet të lëvizë.  Serkani fàjëson Ejlylin pas mesazhit të mbërritur në telefonin e tij.

Mes dyshes hyn dyshime që çojnë deri në pikën e ndàrjes. Vajzat vihen në ndjékje të personit që ka dërguar mesazhin. Merali dhe Seheri fillojnë të sistemohen në një vend të ri të vogël. Vajzat mërziten shumë kur marrin lajmin e aksìdentit të Gokhanit. Xhemre përballet sërish me frìkën e hùmbjes së një personi të dashur. Na mbetet ta mësojmë gjatë kësaj jave me episodet e reja në TV Klan çdo pasdite ora 16:10. Image may contain: 3 people, text

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close