Showbiz

Robert De Niro pranë falimentimit, shkak gruaja: 1.2 milion dollarë për një diamant

Avokati i aktorit legjendar Robert De Niro thotë se divorci i hidhur i 77-vjeçarit nga Grace Hightower po e detyron atë të marrë çdo rol për shmangur falimentimin. Robert De Niro dhe Grace Hightower u martuan në 1997, u ndanë në 1999, pastaj u bënë përsëri së bashku, rinovuan zotimet e tyre të pronësisë në 2004 para se ai të kërkonte divorcin në 2018.

De Niro pretendon se ai po i mbaron paratë dhe nuk ka punuar për shkak të pandemisë së koronarvirusit, që mbylli produksionet në Hollywood. Roli i fundit i madh i De Niro, The Irishman, në vitin 2019 i dha atij 5 milion dollarëPor avokati i tij pretendon se Hightower shpenzon 1 milion dollarë në vit, dhe 215,000 dollarë në muaj.

Në një rast ajo thuhet se ka shpenzuar 1.2 milion dollarë për të blerë një diamant. Hightower gjithashtu pretendon që De Niro shpenzon pa kursyer aq sa çertifikon 50,000 dollarë avionë për fundjavat në Florida dhe 1 milion dollarë për fëmijët, nga vitet 2019 dhe 2020. Robert De Niro ka pohuar se divorci i tij i hidhur me Grace Hightower po i mbaron paratë.

Një gjykatës ka vendosur që ish-gruaja e tij duhet të marrë 1 milion dollarë në vit dhe se çifti do të ndajë të ardhurat pasi të shesin shtëpinë e tyre prej 20 milion dollarësh. Çifti ndodhet në një betejë divorci që nga dhjetori 2018. Fillimisht ata luftuan për kujdestarinë e fëmijës së tyre nëntë vjeç, por tani beteja po zhvillohet mbi paratë dhe pronën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: