Showbiz

Shtëpisë i bashkohet Big Mama

Pas banorit të ri, Klaudio Nika, i bashkohet, Big Mama. Ajo është Besiana Kasami  është një këngëtare maqedonase-shqiptare. Hyrja e saj në ‘’BBV’’ do i jap një frym të re shtëpisë, e cila tha se në Topchannel e filloi gjithë historinë e saj televizive dhe aty dëshirpn ta bëjë këtë eksperiecë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: