KurioziteteTeknologji

Shpikja e re japoneze, burrat ushqejnë foshnjat me “gji”

Më në fund ka një zgjidhje edhe për burrat se si mund të ushqejnë fëmijët me gji. Sigurisht kjo ndodh falë ndihmës së teknologjisë. Dentsu, një kompani japoneze, krijoi një mjet për ta veshur baballarët kur ushqejnë fëmijët e tyre.

Bëhet fjalë për një rezervuar qumështi i veshur, në formë gjiri. Pajisja lidhet me njërën nga shpatullat e babait dhe ka një ‘thithkë” që fëmija të ushqehet. Kjo shpikje do u mundësojë nënave të jenë më të qeta kur nuk ndodhen pranë foshnjes. Dhe kjo është e thjeshtë, ushqyerjen tashmë mund ta bëjnë baballarët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: