Kulture

FOTO\ Përfundoi me sukses të plotë festivali teatral i të rinjve Vlorë, e ftuar dhe Justina Aliaj

Përfundoi me sukses të plotë në një sallë plot me të rinj e të reja,mësues e prindër,artistë dhe intelektualë të shquar( me sponsor kryesor Bashkia Vlore) FESTIVALI TEATRAL i të RINJVE -Vlorë – Aktiviteti i mundësuar nga Shoqata “Shqipëria”, Zyra Vendore Arsimore Vlorë -Himarë , Bashkia Vlorë .Një aktivitet plot supriza , të ftuar , emocione të pafundme artistike që vetëm në një vend të tille mund ti përjetosh.Një festival i sukseshëm ,i drejtuar me profesionalizëm nga të gjithë organizuesit .Një paraqitje e shkëlqyer interpretuese dhe skenike nga te gjithë të rinjtë e të rejat pjesemarrëse.

Merrte pjesë Kryetari i Bashkisë Z.Dritan Leli dhe Kryetari i Bashkisë së Prishtinës Z.Përparim Rama (arkitekt i njohur me fame botërore dhe nipi i Hasan Prishtinës)

Mori pjesë dhe Zonja e madhe e këngës,e skenës së teatrit dhe ekranit Justina Aliaj e cila u nderuanga Shoqata” Shqipëria” ,e së cilës ju dha Titulli: ” PERSONALITET NDERI I SHOQATA SHQIPERIA” Me motivacionin: ” Për talentin,përkushtimin,punën e arritjet profesionale të nivelit të lartë në lëvrimin e artit shqiptar, të skenës dhe ekranit! ”

Titull iu dorëzua artistes nga Kryetari i Bashkisë Vlorë Z. Dritan Leli. Ky titull u propozua nga Shoqata Qëndrore ” Shqiperia” dhe Kryetari Qëndror Z. Ilirian Dhima. Shoqata ” Shqipëria” ka qenë dhe do të jetë në vlerësim të artistëve me vlera të larta !

I urojmë artistes së Madhe Justina Aliaj suksese te metejshme.

JURIA me kryetar aktorin dhe regjisorin e mirnjohur Jorgaq Tushe ndanë çmimet fituese,dhe vendin e pare e fitoi shkolla “ Katër heronjtë” Gjithashtu dy kryetarët e të dy Bashkive Vlorë dhe Prishtinë propozuan që vitin që vjen të bëhet një projekt i përbashkët Vlorë –Prishtinë.

Urime Shoqata Qëndrore “Shqipëria ” dhe ju Z.kryetar Ilirjan Dhima ! Urime Shoqata “Shqipëria “ Vlorë dhe ju kryetare Znj.Edlira Kapllanaj

Urime Zyrave Arsimore Vlorë-Himarë-Selenicë Urime Bashkisë Vlorë dhe kryetarit të saj Z.Dritan Leli

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close