fbpx
Kulture

Kur në kohën e Mbretit Zog ndalohej bixhozi për nëpunësit shtetërorë

Nga Aurenc Bebja, Francë

“L’Ère Nouvelle” ka botuar, të mërkurën e 24 shkurtit 1937, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me ndalimin në Shqipëri të bixhozit dhe lojërave të tjera të fatit për nëpunësit shtetërorë, të cilin, Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar :

Shqipëria ashpërsohet

Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka vendosur t’u ndalojë bixhozin nëpunësve shtetërorë. Ndalohen po ashtu edhe lojërat e tjera të fatit.

Blogu © Dars (Klos), Mat – Albania:  https://www.darsiani.com/la-gazette/l-ere-nouvelle-1937-kur-ne-kohen-e-mbretit-zog-ndalohej-bixhozi-kumari-per-nepunesit-shteterore/

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button