fbpx
Kuriozitete

Djali i shkoi në klasën e parë, veprimi i babait kosovar la pa mend të gjithë

Admiral Zylfiu, i cili dje, bashkë me shumë moshatarë të tjerë i ka filluar mësimet për herë të parë, ka një çantë e cila mund të jetë më e veçanta në Kosovë. Atë çantë i ati i tij e ka ruajtur për 29 vjet pikërisht për këtë ditë.

“Populli nuk vdes kurrë, përkundrazi ai sa vjen e rinohet”, ka shkruar Lavdimi në profilin e tij në Facebook, duke treguar edhe historinë e çantës së të birit.

“Një rrugëtim sikurse i imi para 29 viteve me çantën time nga klasa e parë, në vitin 1990, të cilën e kam ruajtur plot 29 vite pikërisht për ditën e sotit”, shkruan ai, duke i dëshiruar suksese Admiralit, si dhe shokëve e shoqeve të tij. “Zoti i ruajtë gjithë fëmijët e Kosovës dhe të botës!”, përfundon ai me urim postimin e tij.

Admirali ka filluar mësimin në klasën e parë, në shkollën fillore “Elena Gjika” të Prishtinës. I ati i tij, Lavdimi, është kryetar i Federatës së minigolfit të Kosovës.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button