Kuriozitete

I zhgënjyer nga fëmijët, i lë trashëgimi qenit të gjithë pasurinë

Një fermer indian ka përjashtuar pesë fëmijët e tij nga testamenti dhe në vend të tyre ai vendosi qenin e tij. Kjo ka ndodhur për një arsye, fermeri thotë se fëmijët nuk janë kujdesur asnjëherë për të ndërsa qeni e ka mbështetur gjithnjë.

Ai ka vendosur të lërë jashtë testamentit fëmijët e tij duke i zëvendësuar me qenin Xheki. Në testament është përfshirë dhe bashkëshortja e tij e dytë. Kur fermeri të ndërrojë jetë, Xheki do të bëhet pronar i tokës, pasi 50 vjeçari ka në pronësi më shumë se 8 hektarë terren, gjysma e të cilit do i kalojë qenit.

Fermeri ka tre vajza dhe një djalë nga bashkëshortja e parë dhe dy vajza nga martesa e dytë, por asnjeri nga fëmijët nuk përmendet në testament. Ai bëri të qartë se nëse dikush prej tyre pretendon një pjesë të trashëgimisë, atëherë duhet të kujdeset për qenin.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close