fbpx
Kuriozitete

Ka njerëzit më të sjellshëm dhe më të arsimuar, ja gjërat më interesante për Kanadanë

Kanadaja njihet si një nga vendet më të veçanta në botë dhe kjo për shumë arsye. Përveç jetesës së mirë, njerëzit aty kanë edhe disa sjellje që i veçon nga pjesa tjetër e botës. Për shembull në Kanada mund të gjesh burg për arushat polarë, një pistë për uljen e alienëve, apo të blesh qumësht në qese plastike. Ne po ashtu ju sjellim një galeri me foto që shpjegon gjërat e veçanta të Kanadasë që e dallojnë nga shumë shtete.

Kanadezët kanë ndërtuar jastëkun e parë të uljes për UFO.

Ata e shesin qumështin në qese.

Ata janë tmerrësisht të sjellshëm

Por patat ne kete vend nuk jane aq te sjellshme…

Targa e territoreve veriperëndimore të Kanadasë është në formën e ariut polar.

Ka një zonë në rajonin e Gjirit Hudson që ka më pak gravitet se pjesa tjetër e planetit.

Kanadaja ka më shumë liqene se pjesa tjetër e botës bashkë- 60% e liqeneve të botës gjenden në këtë vend.

Kanadaja ka burgun më të vogël në botë, në Rodney, Ontario. Në Kanada, ju do të gjeni qytetin më të gëzuar në botë.

Kanadaja është vendi më i arsimuar në botë.

Ata i ftohin gjërat ndryshe. Ajo ka bur gun e vetëm për arinj në botë

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button