Lajme

Blendi Gonxhe del me deklaratën e fortë: Ne nuk ndalemi, çmimi i patentave do rritet

Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor duket se nuk ka “ndërruar” mendje, pasi çmimi i patentës do të rritet. Drejtori i DPSHTRR Blendi Gonxhja është shprehur se 100-200 më shumë janë të domosdoshme për një test të plotë e jo fiktiv.

“Nuk jemi tërhequr, me Autoritet, pa Autoritet ajo do të eci para. Nuk diskutohet që jo vetëm që nuk rrezikon konkurrencën kjo që po bëjmë ne në mënyrë të pariparueshme, por në mënyrë të pariparueshme rrezikohej konkurrenca nga ajo që nuk po bënte autoriteti dhe autoritetet e tjera që nuk kanë punuar në vite për të mbrojtur konkurrencën e ndershme. 

Nuk mund të ulim kokën në rërë si struci e të themi që jemi të varfër, ndërkohë që ne jemi shumë të pasur, paguam 403 milionë dollarë. Po kur vjen puna nuk duam ta bëjmë 100-200 euro më shumë atë testin e ta bëjmë të plotë, të mos jetë fiktiv. Pra, dua të them që ne nuk i ikim dot kësaj pune. Kjo punë kërkon edukatë, kërkon kulturë”, tha Gonxhja për “A2”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close