Lajme

Dental Turk e ndodhur në bulevardin Vlorë-Skelë, jo vetëm shërbimin cilësor por vizitat shoqëruar edhe me grafi falas

Dental Turk e ndodhur në bulevardin Vlorë-Skelë është gjithmonë afër pacienteve duke ju dhënë shërbim cilësor dentar . Dental turk lider në stomatologji ofron jo vetëm shërbimin cilësor por vizitat shoqëruar edhe me grafi falas për të gjithë pacientët .

Dental turk ofron kirurgji në qytetin e Vlorës , terapi, ortopedi fasetat e-max , porcelan dhe zirkon . Implantologji , ortodonti, periodontologji dhe estetik dentare. Gjithashtu dental turk ofron heqjet e komplikuara me kirugji , operacionet e kisteve dhe trajtimet e pacienteve me komplikacione si hemoragji.

Me mjekun më me përvojë në Shqipëri Ahmet Yildizoglu tashmë i jepni fund problemeve tuaj me dhëmbët . E ndodhur në kryqëzimin Rinia Vlorë , pallati i Kollozit Dental Turk ofron shërbim cilësor dentar me cmimet më të mira në treg .

Mjeku ynë kryesor do të jetë në klinikën tonë të Vlorës për të vizituar pacientët tanë. Përfitoni nga prania e tij për një vizitë check-up nga një prej dentistëve më me përvojë në Shqipëri

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close