Lajme

Deputeti Sinaj bën realitet ndërtimin e rrugës së ‘Neshtës’ për banorët e Gjormit

Deputeti i kësaj zone dhe njëkohësisht kandidat në zgjedhjet e 25 prillit  Vullnet Sinaj bëri të mundur ndërtimin e kësaj rruge që shërben banorëve të fshatit Gjorm për të shkuar tek tokat e tyre, rreth 40 hektarë.

Një ëndërr e bërë realitet për banorët e fahatit Gjorm në lumin e Vlorës, kjo falë kontributit të deputetit Vullnet Sinaj. Rruga e “Neshtës” u shërben banorëve të fshatit Gjorm për të shkuar tek tokat e tyre, rreth 40 hektarë. Kjo rrugë kërkohej nga komuniteti prej 30 vitesh, por çdo apel nuk ishte dëgjuar seriozisht.

I lumtur që kontribuova për nisjen nga puna, trasheja ka përfunduar dhe gjithçka po ecën sipas planit. Shumë punë është bërë, shumë të tjera do të bëhen!”- shkruan deputeti Sinaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: