Lajme

‘Dysh oja se bashkëjetuesi ab uzonte me të’, zbardhet dësh mia e nënës që rr ahu barb arisht vajzën e mitur

Zbardhet dësh mia e Elizabeta Meta nënës së dë nuar me arr est me bu rg nga gjykata, pas publikimit te videos ku shfaqej duke ushtruar dhu në fizike dhe psikologjike ndaj vajzës së saj 13 vjeçare.

Në dësh minë e saj Elisabeta ka hedhur dysh imet se ish-bashkëjetuesi i saj mund të abu zonte me vajzën e mitur dhe se për këtë kanë pasur shpesh debate.

Nga ana tjetër kujtojmë se ngjarja u denoncua nga njerku i vogëlushes dhe bashkëjetuesi i 41-vjeçares. Ky i fundit pas shoqërimit të Elisabeta Metës ka dhënë dësh minë e tij në komisariat bashkë me të miturën, nën praninë e psikologëve, ku është shprehur 41 vjeçarja e ka dhunur edhe atë disa herë.

““Vajza ime Xh., avash-avash po hidhte trup në mënyrë graduale dhe unë gjithmonë shqetësohesha kur ajo ishte e vetme në shtëpi me ish-bashkëjetuesin Arjan Mekollari, pasi me vajzën time ai nuk ka asnjë lidhje gjinie dhe gjaku. Ai gjithmonë e afronte vajzën në mënyrë prov okuese, duke i premtuar se do t’i blinte gjëra të ndryshme me qëllim që vajza të afrohej me të dhe të mbante ftohtësi me mua nga që unë i kërkoja llogari që vajza të mos përdorte telefon me kamer, sepse ishte akoma e vogël dhe nuk doja që të ngatërrohej me gjëra që nuk i takonin për moshën.

Në datën 03.09.2019, rreth orës 02:25, unë kam qenë në gjumë me djalin tim. Zgjohem dhe shikoj që vajza nuk ishte në krevat. Shkoj në banjë dhe e gjej aty vajzën, e cila kishte mbyllur derën e banjës dhe e shikoj që nga jashtë që kishte një telefon në duar, të cilin e fshehu menjëherë.

Ajo fshehu menjëherë telefonin, por unë arrita t’ia merrja. Telefonin, Arjani ia kishte dhënë vajzës fshehtas, duke e ditur që vajza përdorte faqe të ndaluara për moshën e saj, gjë që mua më shqetësonte për faktin që përmenda më lart. Pra, mendoja që ai e shtynte në këtë lloj fushe vajzën time, duke parë dhe lëvizje të dysh imta mes vajzës dhe Arjanit“, ka thënë Meta në dësh minë e saj.

Për videon e dhu nës, Meta thotë në dësh minë e saj se ka dysh ime që është montuar nga ish-bashkëjetuesi dhe kërkon akt ekspertimi. Kujtojmë që pas publikimit të videos vajza 13 vjeçare është marrë në mbrojtje nga shteti, ndërsa Elizabeta Meta u arr estua menjëherë nga policia.

Pjesë nga dësh mia e Elisabeta Metës:

Vajza ime Xh., avash-avash po hidhte trup në mënyrë graduale dhe unë gjithmonë shqetësohesha kur ajo ishte e vetme në shtëpi me ish-bashkëjetuesin Arjan Mekollari, pasi me vajzën time ai nuk ka asnjë lidhje gjinie dhe gjaku. Ai gjithmonë e afronte vajzën në mënyrë prov okuese, duke i premtuar se do t’i blinte gjëra të ndryshme me qëllim që vajza të afrohej me të dhe të mbante ftohtësi me mua nga që unë i kërkoja llogari që vajza të mos përdorte telefon me kamer, sepse ishte akoma e vogël dhe nuk doja që të ngatërrohej me gjëra që nuk i takonin për moshën. Llogarinë që unë kërkoja ndaj vajzës për mbarëvajtjen në mësime, ai e shfr ytëzonte kundër meje. Shumë herë kemi bërë sherre dhe konf likte për arsye se ai është xheloz ndaj meje. Ai u flet dhe prindërve të mi duk u thënë se “çupa juaj ka të dashur“.

Në datën 03.09.2019, rreth orës 02:25, unë kam qenë në gjumë me djalin tim. Zgjohem dhe shikoj që vajza nuk ishte në krevat. Shkoj në banjë dhe e gjej aty vajzën, e cila kishte mbyllur derën e banjës dhe e shikoj që nga jashtë që kishte një telefon në duar, të cilin e fshehu menjëherë.

Ajo fshehu menjëherë telefonin, por unë arrita t’ia merrja. Telefonin, Arjani ia kishte dhënë vajzës fshehtas, duke e ditur që vajza përdorte faqe të ndaluara për moshën e saj, gjë që mua më shqetësonte për faktin që përmenda më lart. Pra, mendoja që ai e shtynte në këtë lloj fushe vajzën time, duke parë dhe lëvizje të dysh imta mes vajzës dhe Arjanit./newsbo mb.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close