Lajme

Fier, Ka ndodhur

Policia e Fierit ka pezulluar nga detyra tre punonjës të K omisariatit të Lushnjes, pasi kanë lejuar komunikimin e 36-vjeçarit Sajmir Meçani, që d hunoi gjyshen e tij 89-vjeçare, me qytetarë dhe gazetarë, pasi ai ka dalë nga g jykata, ku është njohur me masën e s igurisë.

Drejtori i Policisë së Fierit ka pezulluar menjëherë nga detyra punonjësit T. K., F. G. dhe G. Ç., për shkelje të rëndë, pasi kanë lejuar komunikimin e 36-vjeçarit në kundërshtim me procedurat standarde të punës.

Njoftimi i policisë: Gjatë paradites së sotme, Patrulla e Përgjithshme e P olicisë së K omisariatit Lushnjë ka shoqëruar për masë sigurie në Gjykatë, shtetasin S. M., 36 vjeç, i cili dy ditë më parë d yshohet se ka d hunuar dhe ka kryer marrëdhënie s ek suale me d hunë me gjyshen e tij. Në përfundim të marrjes së masës së sigurisë, punonjësit e Policisë që ishin të planëzuar me shërbim për shoqërimin e 36-vjeçarit, në kundërshtim me p rocedurat standarde të punës, duke shpërdoruar detyrën kanë lejuar qytetarë e gazetarë të bisedonin dhe ta pyesnin shtetasin e ndaluar brenda automjetit të Policisë.

Në lidhje me këtë shkelje, Drejtori i Drejtorisë Vendore të P olicisë Fier ka bërë p ezullimin e menjëhershëm nga detyra të punonjësve T. K., F. G. dhe G. Ç., për shkeljen e kryer. Ndërkohë, Drejtoria e Standardeve Profesionale në Drejtorinë e Përgjithshme të P olicisë së Shtetit ka nisur menjëherë h etimin disiplinor ndaj këtyre punonjësve, për s hkelje të rëndë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close