Lajme

Grisejda Myslimi: Fitorja e LSI në Vlorë, ndihet në cdo shtëpi. Në qeverisje për t’i shërbyer rinisë dhe familjeve të thjeshta

Kandidatja më e re në Vlorë në rradhët e LSI Grisejda Myslimi, që është kanditatura më e mirë, panvarsisht se kë parti mbështet, po vlonjatët duhet ta votojnë dhe ta mbështesin, dhe jo ta fyejnë. Vlora ka nevojë për ndryshim, dhe ndryshimi fillon nga Grisejda. Voto nr 6. Voto LSI. Ne do t’i japim shkëlqimin e merituar Vlorës së të rinjve, të familjeve të thjeshta dhe të njerëzve

Fitorja ndihet në çdo shtëpi. Vlora mezi po e pret ndryshimin dhe më 25 prill do ta realizojë atë duke votuar LSI numrin 6. Energjia dhe forca e të rinjve patriotë është uragani, që do të shkulë nga Vlora jonë, njëherë e përgjithmonë, “Rilindjen”, “Tërmetin” e koncensioneve, mafiozët e “Astirit” dhe të gjithë çimkat e tyre.

Ne do t’i japim shkëlqimin e merituar Vlorës së të rinjve, të familjeve të thjeshta dhe të njerëzve punëtorë, të cilëve nesër në qeverisje do t’u shërbejmë me përulësi dhe do t’ju garantojmë punësim të mirëpaguar, taksa të ulëta dhe shanse të barabarta për një jetë më të mirë për të gjithë. LSI është partia e rinisë dhe e familjeve të thjeshta.

LSI  FITON 3 MANDATE TË SIGURTA NË VLORË! VOTONI PËR VAJZËN E VLORËS! VOTONI LSI! VOTONI NUMRIN 6!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close