Lajme

Grisejda Myslimi, kandidatja e LSI, FITORJA është më pranë se kurrë

Grisejda Myslimi, kandidatja e LSI shprehet se fitorja ndihet në çdo shtëpi dhe Vlora mezi po e pret ndryshimin dhe më 25 prill do ta realizojë atë. Më tej, Myslimi shprehet se LSI do t’i japë shkëlqimin e merituar Vlorës së të rinjve, të familjeve të thjeshta dhe të njerëzve punëtorë, të cilëve nesër në qeverisje do t’u shërbejmë me përulësi dhe do t’ju garantojmë punësim të mirëpaguar, taksa të ulëta dhe shanse të barabarta për një jetë më të mirë për të gjithë.

Postimi i plotë: FITORJA është më pranë se kurrë. Më 25 Prill, Vlora voton për rininë dhe të ardhmen e saj. Më 25 Prill, Vlora voton për LSI!  Asgjë dhe askush nuk mund ta ndalë NDRYSHIMIN! Ky është vullneti i Vlorës dhe i të gjithë Shqipërisë! VOTO LSI! VOTO NUMRIN!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: