Lajme

Grisejda Myslimi: Më 25 prill, Vlora vulos triumfin e vajzave dhe djemve të saj patriotë. Ne do të jemi zëri juaj në Parlament

Kandidatja e LSI në qarkun e Vlorës, Grisejda Myslimi, thotë se më 25 prill rikthehet shpresa te rinia për një të ardhme me të mirë dhe kjo fillon me largimin e kësaj Qeverie, që e shpopulloi Vlorën dhe e përmbyti me korrupsion.

Në një postim në rrjetet sociale, Myslimi shkruan: 

Takim frymëzues me të rinjtë e Rajonit 3!  Kthimi i shpresës te rinia për një të ardhme më të mirë është detyrë kombëtare. Kjo fillon me largimin e kësaj Qeverie, që e shpopulloi Vlorën dhe e përmbyti me korrupsion.
Forca dhe energjia e të rinjve vlonjatë, që na bashkohen çdo ditë, do ta shporrë “Rilindjen” nga Vlora, që sot si alternativë ofron “Tërmetin” e koncensioneve dhe vjedhjes së votave, mafien e “Astirit” dhe çimkat e tyre.
Më 25 prill Vlora vulos triumfin e vajzave dhe djemve të saj patriotë.
VOTONI PËR VAJZAT E VLORËS! VOTONI LSI!  VOTONI NUMRIN! Ne do të jemi zëri juaj në Parlament!
LSIFITON MANDATE TË SIGURTA NË VLORË! VLORA DO IA BËJË FORA!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: