Lajme

Hapen rrugët për Bizneset, Rama: Gati leja për transportin (Video)

Dritë jeshile për bizneset të cilat lejohen të punojnë në këto ditë pandemie. Tanimë në portalin e-albania do të jetë një opsion i dedikuar “leje qarkullimi sipas nevojës së subjekteve” ku bizneset mund të marrin leje sipas specifikës së punës së tyre.

“lehtësohet lëvizja për bizneset e lejuara! gati “leje qarkullimi sipas nevojës së subjekteve” në ëëë.e-albania.al tre seksione të dedikuara sipas profilit të biznesit, për: -transport për stafin me autobusë ose furgona –leje-dalje për të marrë shërbime private dhe publike në çdo kohë brenda fashës orare zyrtare: 05.00-17.30 -leje e veçantë për bizneset që ofrojnë shërbim 24/24 -kujdes! abuzimi me aplikimet për leje duke zgjedhur seksionin që nuk ka asnjë lidhje me aktivitetin tuaj, sjell bllokimin e biznesit tuaj në sistem. -ndiqni videon orientuese për procedurën dhe të gjitha paqartësitë!”, Shkruan Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: