Lajme

“Hë si u gdhive xhaxha?”, i moshuari “kapet mat” nga policët, teksa vadiste bimët në tokën e tij

Një i moshuar është zënë në befasi, nga vizita e papritur e policëve teksa po ujiste bimet narkotike në tokën e tij. Ai u kap “mat” nga punonjësit e policisë, ndërsa ishte duke vaditur bimët me h ashash, të mbjella në një tokë dierrë pranë shtëpisë, në jug të vendit. Sapo ka parë punonjësit e policisë, i moshuari ka hedhur zorrën e ujit në tokë, por këta të fundit e pyesin “hë si u gdhive”. Pas kësaj ai është shoqëruar në komisariat, si dhe është bërë asgjesimi i b imëve n arkotike.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: