Lajme

Humbi të dyja vajzat, kjo është 40-vjeçarja që u shua ditën e sotme në Itali

Thellohet tra gjedia e familjes Gjoka në Velipojë. Pas 2 vajzave ndërron jetë edhe nëna, si pasojë e shpë rthimit të bo mbolave të gazit në hotelin e tyre më 4 korrik.

Ka ndërruar jetë Alketa Gjoka e cila nuk ka mundur t’u mbijetojë pl agëve të marra. Pas shpë rthimit gjetën vde kjen vajza e saj e madhe Daniela Gjoka 19-vjeçe dhe vajza e vogël Klarisa Gjoka 15 vjeçe.

Ndërkohë që djali, fëmija i vogël i familjes, 12 vjeç, është duke u përmirsuar.

Ngjarja e rëndë ndodhi mëngjesin e 4 korrikut. Nëna, Alketa Gjoka dhe tre fëmijët e saj ishin duke pastruar në hotelin e tyre teksa ndodhi shpë rthimi i bo mbolës së gazit, duke i lënë të pl agosur të tre. E para që ndërroi jetë ishte vajza e madhe, 19-vjeçarja Daniela Gjoka, e cila në gusht kishte caktuar edhe datën e dasmës. Ndërkohë që pas saj, humbi be tejën në një spital në Itali edhe motra e vogël, vetëm 15 vjeçe.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: