Lajme

Itali, shoferin e zë gjumi, dhe përfundojnë keq

Një aksident tragjik ka ndodhur ka ndodhur në Napoli në Itali, me 4 të vde kur dhe 7 të plag osur. Një 30-vjeçar nga Rumania ka humbur kontrollin e makinës së tij 6-vendëshe duke u për plasur me një kamion. Për pasojë kanë gjetur vdekjen e 4 perona, si dhe janë plagosur 7 persona të tjerë përfshirë edhe gruan e tij. Mes vik timave është edhe vajza e vogël e 30-vjeçarit, e cila ishte në makinë së bashku me femijët e tjerë të Emil Ciurar, që për fat shpëtuan.

Emil Ciurar, i arre stuar dhe i akuzuar për v rasje në rrugë, tha se ai ishte pas timonit për 30 orë rresht. “Unë nuk mund t’i mbaja sytë hapur, isha shumë e lodhur” – është shprehur 30-vjeçari, Emil Ciurar . Ndërkohë, edhe sipas prokurorit, ishte lodhja që shkaktoi përplasjen me kamionin.

“Ai është një njeri i dëshpëruar dhe vazhdimisht pyet për kushtet e gruas e fëmijës së tij dhe do që të jetë në gjendje të dalë jashtë për të shkuar në funeral.” – thotë avokati i tij, Giuseppe Martina. Emil Ciurar dhe familja e tij po shkonin për në Napoli, ku një xhaxha i tyre dhe dy kushërinjtë ishin duke pritur për ardhjen e tyre. Aty do të punonin si punëtorë sezonalë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close