Lajme

Kandidati për deputet Leonard Beqiri, sjell inxhinierin Gjerman për problematikat e kanalizimeve

Kandidatit për deputet Leonard Beqiri i bashkohet Fushatës inxhinieri i njohur gjerman Elmar Lance.

Postimi në facebook: Në zona të ndryshme,përgjatë takimeve elektorale, një prej kërkesave kryesore ka qënë ajo e sistemimit të kanalizimeve.

Për këtë arsye kam sjellë enkas për këtë çështje nga Gjermania ,një prej inxhinierëve më të njohur në Europë, Elmar Lance i cili është CEO i Institutit “Decentralised Infrastructure” si dhe Aqua-CC GmbH Germany.

Përgjatë këtyre ditëve do të më shoqërojë në disa prej pikave ku nevojitet ndërhyrja e cila do të realizohet në formën dhe mënyrën më bashkëkohore .

Specialist të tjerë do të vijnë edhe në vazhdimësi ,ku bashkëpunime do të jenë gjithë kohën si deputet i Parlamentit Shqiptar.Në çdo kohë ,kam qënë njeriu i punëve konkrete gjithë jetën dhe kështu do të vijoj të jem..VOTO PS 12, VOTO NR 11.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: