Lajme

Kandidatja për deputete Grisejda Myslimi, “Rilindja” ka kapitulluar, Ndryshimi i madh është më afër se kurrë

Kandidatja për deputete Grisejda Myslimi në rradhët e LSI, Shkruan se“Rilindja” ka kapitulluar. NDRYSHIMI I MADH është më afër se kurrë.

FITORJA E MADHE ndihet tek të gjithë bashkëqytetarët e mi të dashur, të cilëve do t’u shërbejmë me përulësi në qeverisje. FITORJA E MADHE mban vulën e vajzave dhe djemve, e grave dhe burrave të Vlorës, të cilët meritojnë të përfaqësohen denjësisht në Parlament.

25 Prilli është fundi i bandave dhe i të korruptuarve! Më 25 Prill Vlora bëhet shtëpia e vlonjatëve. MË 25 PRILL VLORA DO JA BËJË FORA! VOTO LSI! VOTO NUMRIN 6!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close