Lajme

“Ke shkuar me gruan time, burri nga Kukësi i zhvat 12 milionë lekë 72 vjeçarit

Një histori jo shumë e zakontë është zbuluar në qytetin e Kukësit. Një 72-vjeçari i janë zhvatur në periudha të ndryshme kohore 12 milionë lekë të vjetra nga një bashkëqytetar që e a kuzonte për r aporte se ksuale me të s hoqen. 50 vjeçari Agron Nika siç raporton “Balkan Web” është ar restuar nga seksioni për h etimin e k rimeve të rënda, pasi në kohë të ndryshme nëpërmjet shtrëngimit me anë të k anosjes për dhënie pasurie i ka marrë 72 vjeçarit Feti Gjici rreth 12 milionë lekë të vjetra.

50 vjeçari a kuzonte Gjicin se kishte pasur raporte s eks uale me gruan e tij dhe në këtë mënyrë kishte t urpëruar atë dhe fisin e tij dhe në formë shpagimi duhet ta dëmshpërblente duke i dhënë para.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: