Lajme

Këshilli bashkiak i Sarandës ndihma për të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit

Këshilli bashkiak i Sarandës ndihma për të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit. Të gjithë këshilltarët vendosen pak caste më parë të dorëzojnë shpërblimin e tyre mujor për familjet e dëmtuara nga tërmeti. Këshilltari Gjergj Imeri tha se ky është një kontribut i cili i bashkohet ndihmave të këtyre ditëve që janë dorëzuar nga hapsira mbarë shqiptare . Ndërkohe vazhdon grumbullimi i ndihmave edhe nga përfaqsues të biznesit dhe qytetareve të cilat planifikohen për dëmet e shkaktuara nga tërmeti .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: