fbpx
Lajme

Konstituohet Këshilli i Qarkut Vlorë

Eshtë zhvilluar këtë të premte, në ambientet e Pallatit të Kulturës “Labëria ”, në Vlorë, mbledhja e parë e Këshillit të Qarkut Vlorë,në zbatim të nenit 74, pika 2,3,4,5, të ligjit 139/2015 “Për vetëqeverisjen vendore” , me këtë rend dite:

  1. Zgjedhja e komisionit të mandateve
  2. Vërtetimi i mandateve të anëtarëve të Këshillit të Qarkut
  3. Zgjedhja e Kryetarit të Këshillit të Qarkut
  4. Zgjedhja e Zv / Kryetarit të Këshillit të Qarkut
  5. Zgjedhja e Kryesisë së Këshillit të Qarkut

Të pranishëm deputetë të Qarkut Vlorë , ish këshilltarë të Qarkut si dhe këshilltarët aktuale. Mbledhja e thirrur nga kreytari i Bashkisë më të madhe të Qarkut ,është celur nga kryebashkiaku i Vlorës Dritan leli .Më pas mbledhja është drejtuar nga këshilltari më i vjetër Sulo Bubeqi,i cil i ka hapur rrugë zbatimit të rendit të ditës. E vetmja candidaturë Ervis Mocka është votuar nga 29 këshilltarët e pranishëm ,vota e të cilëve e ka rizgjedhur atë përsëri në krye të këtij këshilli..Pra Mocka do të drejtojë këshillin e qarkut Vlorë edhe në këtë mandat të 2 të të tij.Me 29 vota është zgjedhur dhe numri 2 i Këshillit të Qarkut Harallamb Pandehi. Kështu ka përfunduar sot dhe mbledhja e cila konstituoi këshillin e Qarkut të Vlorës.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button